FAQ

Meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij en kunt u uw antwoord niet vinden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op!

Algemeen

Kan ik CASH eerst uitproberen?

Ja, dat kan door een GRATIS proef aan te vragen. Als u nog geen ervaring heeft met boekhoudsoftware, raden wij u aan eerst een online demonstratie in te plannen, zodat een medewerker samen met u door het pakket heen loopt.

Wat is een online demo?

Via een online demo, loopt een medewerker samen met u telefonisch het pakket door. Het enige wat u hoeft te doen, is via een computer mee te kijken. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden van CASH en worden uw vragen direct beantwoord.

Een online demo is geheel vrijblijvend en kan worden ingepland op een dag en tijdstip naar keuze. Plan uw persoonlijke online demo.

Wat is het verschil tussen CASHWeb en CASHWin?

CASHWeb is onze online software, altijd en overal toegankelijk met een onbeperkt aantal inlogcodes voor uw medewerkers en gratis meewerkfunctie voor uw boekhouder. Online werken met CASH betekent ook; automatische updates en backups, inclusief de CASH Webservices (koppelingen met externen, zoals banken en de Belastingdienst). CASHWeb is een abonnementsvorm, die u maandelijks afneemt. Desgewenst kunt u ook per jaar (vooruit) betalen.

CASHWin is onze offline software, welke u installeert op 1 vaste computer. De modules koopt u tegen een vast tarief en het onderhoudscontract zorgt ervoor dat u de software updates kunt downloaden en installeren. Het onderhoudscontract is een percentage over uw aanschafprijs, die jaarlijks gefactureerd wordt.

Heb ik een CASH Webservicesabonnement nodig om de bankenkoppeling te gebruiken?

Indien u online met CASHWeb werkt, heeft u automatisch toegang tot diverse koppelingen, waaronder de bankenkoppeling en de koppeling met de Belastingdienst. Lees meer over de gratis CASH Webservices >>

Indien u offline met CASHWin werkt, is het middels ons CASH Webservicesabonnement toch mogelijk om te profiteren van onze online koppelingen (hier is wel een internetverbinding voor nodig). U kiest zelf of u offline blijft werken of dat u uw administratie voortaan online wilt voeren. Lees meer over het CASH Webservicesabonnement >>

Hoeveel administraties kan ik voeren met CASH?

Met CASH kunt u een onbeperkt aantal administraties voeren, zónder extra kosten!

De enige uitzondering is onze basismodule Compact Pro; hier kunt u maximaal 9 administraties mee voeren.

Als ik een onbeperkt aantal inlogcodes kan aanmaken, wanneer betaal ik dan voor extra gebruikers?

Met alle modules binnen CASHWeb (online) kunt u een onbeperkt aantal inlogcodes aanmaken voor u en uw medewerker(s). Wilt u echter ‘gelijktijdig’ kunnen werken in de administratie(s), dan betaalt u 10,- per maand per extra ‘gelijktijdige’ gebruiker.

Uw boekhouder kan online gratis meekijken en/of meewerken in uw administratie middels de meewerkfunctie die standaard geleverd wordt met elke CASH module.

Kan ik ook eerst een offerte aanvragen?

Via onze online bestelformulieren, kunt u snel en eenvoudig zien hoeveel uw pakket maandelijks kost (online) of wat de aanschafprijs is (offline). Klik hiervoor in het menu op ‘BESTELLEN’.

Wilt u toch liever een offerte aanvragen, dan kan dat via ons contactformulier, telefonisch 070 – 3 560 570 of via e-mail verkoop@cash.nl.

Ik werk met CASHWin en wil graag online gaan werken met CASHWeb, wat heb ik daarvoor nodig?

CASHWin klanten die toch online willen werken of gebruik willen maken van de online koppelingen, kunnen een CASH Webservicesabonnement afnemen voor slechts € 20,00* per maand ongeacht welke welke modules u gebruikt. Ook CASH Connect kunt u gebruiken wanneer u een CASH Webservicesabonnement heeft.

Met het CASH Webservices abonnement kiest u zelf of u uw administrate(s) in de cloud wilt voeren of alleen de online koppelingen wilt gebruiken in combinatie met uw offline administraties. Lees hier meer over het CASH Webservicesabonnement.

Onze accountmanagers helpen u graag telefonisch 070 – 3 560 570 of via e-mail verkoop@cash.nl.

* Wordt jaarlijks vooruit gefactureerd en alleen mogelijk in combinatie met een geldig onderhoudscontract.

Is online boekhouden wel veilig?

Bij online boekhouden met CASHWeb is sprake van SaaS en Cloud Computing. De CASHWeb-administraties worden beveiligd via een HTTPS-verbinding, de hoogst mogelijke beveiligde internetverbinding. Daarnaast maken wij elke dag back-ups van alle online administraties, die opgeslagen worden in een streng beveiligd datacenter. Tevens hebben we een stichting opgericht om de continuïteit optimaal te kunnen garanderen, wat er ook gebeurd, zodat u altijd over uw laatste back-up van uw administratie en een werkend boekhoudpakket beschikt.

HTTPS meest veilig
Wanneer HTTPS gebruikt wordt, wordt de data versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander onmogelijk moet zijn te weten welke gegevens verstuurd worden. De versleuteling wordt toegepast op basis van SSL. De adresbalk van uw internetprovider laat een (groen) slotje zien en ‘https’ verschijnt voor de URL. De S in HTTPS staat voor ‘secure’. Deze verbinding wordt bijvoorbeeld ook gebruikt bij betalingstransacties in webshops of tijdens internetbankieren.

Back-ups in beveiligd datacenter
Dagelijks om de 4 uur maken wij een back-up van alle CASHWeb-administraties. Mocht er iets gebeuren met uw online administratie, hebben wij altijd de laatste back-up voor u. Deze administraties worden opgeslagen op de servers bij een streng beveiligd datacenter die aan de strengste veiligheidseisen voldoet.

Uptime 99,9%
Uptime is een periode waarin de server waar de website op draait naar behoren functioneert en dat de website bezocht kan worden. Wij streven naar een zo hoog mogelijke uptime. Minimaal 99.9%, maar feitelijk ligt dit hoger. De enige verstoring is het zeer beperkte, preventieve en reguliere onderhoud.

De Escrowregeling – een stapje verder
Onder notarieel toezicht hebben wij een stichting opgericht. Waar men normaal van een Escrowregeling spreekt, gaan wij een paar stappen verder. Een Escrowregeling geeft bij calamiteiten alleen recht op de broncode, de enen en nullen van het pakket. CASH heeft een onafhankelijke stichting opgericht die bij calamiteiten CASH-klanten voorziet van een offline pakket en de bijbehorende laatste back-up van de administratie. Dit geeft de hoogste garantie op continuïteit, wat er ook gebeurt.

Bovenstaande is slechts een korte samenvatting. Wilt u meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op.


Bestellen

Hoe kan ik CASH bestellen?

U bestelt eenvoudig op onze website via de bestelknop rechts boven in het menu. U kiest het voor u relevante bestelformulier en maakt een keuze uit de verschillende modules. Na het invullen van uw gegevens maakt u de bestelling definitief en wordt uw bestelling per e-mail aan u bevestigd.

Hoe kan ik mijn pakket uitbreiden?

Wanneer u al CASH gebruiker bent, kunt u ten alle tijden eenvoudig uitbreiden via ons uitbreidingsformulier. Via de knop BESTELLEN in het menu, maakt u de keuze voor het uitbreidingsformulier. Geef uw relatienummer, postcode en het bij ons geregistreerde e-mailadres op en u krijgt de modules en extra’s te zien waarmee u kunt uitbreiden.

Op werkdagen is de uitbreiding uiterlijk binnen 24 uur toegevoegd aan uw licentie. Het kan voorkomen dat u opnieuw moet inloggen om te zorgen dat de extra diensten en modules toegankelijk zijn.

Wanneer ontvang ik mijn inloggegevens?

Na het bestellen van uw online CASH-abonnement, ontvangt een bevestigingsmail met een samenvatting van uw bestelling. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur uw inloggegevens en kunt u direct aan de slag! Om u goed op weg te helpen, bent u ook van harte welkom op onze gratis starterscursus.

Waar log ik in in mijn administratie?

Om in te loggen in uw online administratie, kunt u rechtstreeks naar www.cashweb.nl. Of klik op de INLOG-button op onze website rechtboven in het menu.

Hoe kan ik mijn gratis proef omzetten in een abonnement?

Door uw bestelling te plaatsen met hetzelfde e-mailadres waarmee u de proef hebt aangevraagd, kunt u verder werken in de reeds opgezette administratie met behoud van gegevens die u tijdens de proef ingevoerd hebt. Ook uw inlogcode blijft hetzelfde!


Accountancy

Is er een speciale Accountancyversie?

Ja, de CASH Accountancyportal. Hiermee heeft u alle administratieve functies tot uw beschikking, onbeperkt aantal administraties en kunt u eenvoudig samenwerken met uw klanten. Lees meer over CASH voor Accountancy.

CASH biedt standaard software, waardoor alle modules door iedereen gebruikt kunnen worden. Wel bieden we extra’s aan voor accountant-s en administratiekantoren, zoals de CASH Samenwerkportal en de CASH Accountancyportal.

Kies bij het bestellen voor uzelf of uw kantoor voor het Accountancy bestelformulier. Bestelt u voor uw klant, kies dan een van de overige bestelformulieren afhankelijk van de behoefte.

OVER CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

CASH SOFTWARE

Alexanderstraat 3 
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl