CASH Nieuws

Nieuwtjes over CASH en Pers publicaties vindt u hier terug.
Wilt u onze persberichten ontvangen ter publicatie? Neem dan contact met ons op, zodat we u op de perslijst kunnen plaatsen.

PERS 21-07-2017 // Automatische koppeling tussen Cash en bunq vandaag live!

Den Haag, 21 juli 2017 – Vanaf vandaag heeft Cash Software een automatische koppeling met bunq, een tech-bedrijf met een bankvergunning. bunq heeft als enige bank een real time betaalplatform en staat erom bekend het speelveld van de financiële instellingen behoorlijk om te gooien. Voor de klanten van Cash betekent de koppeling met bunq een extra stap in de richting van totale automatisering van de boekhouding.

Helemaal in ons straatje
Robert Mijnsbergen, directeur van Cash Software: “De koppeling met bunq past op veel manieren precies in ons straatje. Onze bedrijven passen goed bij elkaar doordat gemak en eenvoud bij ons beiden voorop staan. Bunq uit dit door te gaan voor “alles via de smartphone”, bij Cash doen we dit door te zorgen voor koppelingen met alle 5 de banken die op dit moment integreren met administratiesoftware. Wij waarderen het bovendien dat bunq net als wij transparante prijzen hanteert, met een mooi aanbod is er ook geen reden om geheimzinnig te doen.”

Alles via de smartphone met bunq
Dat bunq de zaken net even anders aanpakt dan andere banken is geen nieuws. Als enige bank in Nederland biedt bunq een real-time betaalplatform aan, zodat klanten altijd weten wat er op hun rekening staat. Daarnaast opent men bij bunq binnen een paar minuten een zakelijke rekening. Hiervoor is alleen een smartphone nodig. Het gebruik van alle bankenkoppelingen wordt door Cash volledig gratis aangeboden, automatisch boekhouden hoeft dus geen extra kosten met zich mee te brengen.

De totaaloplossing van CASH
De bankenkoppeling met bunq valt onder de totaaloplossing voor 100% automatisch boekhouden die Cash haar klanten biedt. Centraal bij de totaaloplossing staat het zo geautomatiseerd mogelijk “voeden” van de administratie, waarbij foutgevoeligheid, maar met name de tijd die men kwijt is drastisch afneemt. Deze koppeling draagt direct bij aan de oplossing. Exporteren en weer importeren van bankmutaties is voorbij, zelfs het boeken van de mutaties is in CASH niet nodig. Ook dat gebeurt automatisch.

Meer informatie over de koppeling tussen Cash en bunq vindt u op https://www.cash.nl/bunq

PERS 11-07-2017 // Automatische koppeling tussen Knab en Cash is een feit

Den Haag, 11 juli 2017 – Klanten van Knab en Cash kunnen deze zomer een paar uur extra per week van de zon genieten. Er is de afgelopen weken door beide partijen hard gewerkt aan de realisatie van een automatische koppeling. Alle bankmutaties zullen voortaan geheel automatisch naar het boekhoudpakket gestuurd worden waar ze, het gaat tenslotte over CASH, ook weer geheel automatisch verwerkt worden. De bankmutaties worden gematched met de posten in CASH en direct correct geboekt, geen omkijken meer naar dus!

De belangrijke overeenkomst tussen Cash Software en Knab
De twee partijen hebben een totaal ander speelveld, maar zijn het over één ding volkomen eens: alleen door te luisteren naar de klant kun je de meerwaarde van je product verhogen. Zo is ook deze koppeling tot stand gekomen; zowel Knab als Cash Software kregen in een korte periode herhaaldelijk het verzoek om een automatische koppeling tot stand te brengen. Zo gezegd, zo gedaan. Romy Zwiers, Product Owner bij Knab: “Met het opzetten van de boekhoudkoppeling tussen Cash Software en Knab, gaat er weer een wens van onze klanten in vervulling.”

Voor ZZP’er én accountants- en administratiekantoren
Waarom is deze koppeling een belangrijke aanvulling op de bestaande bankenkoppelingen van CASH? Robert Mijnsbergen, directeur van Cash Software: “Wij hebben een speciaal pakket voor de serieuzere kleine ondernemer in ons assortiment, CASH CompactPro. Een volwaardig boekhoudpakket waar ook facturatie in zit. Deze koppeling is een schitterende aanvulling op dat pakket gezien de doelgroep van Knab. Daarnaast bestaat een groot deel van ons klantenbestand uit accountants- en administratiekantoren, die zich in veel gevallen juist richten op de ZZP markt. Ook voor hen vertaalt deze koppeling zich direct in enorme tijdwinst.”

Totaaloplossing voor accountants- en administratiekantoren
Cash trad vorige maand nog naar buiten met de claim dat echt alles automatisch kan met hun betaalbare totaaloplossing. Het lijkt erop dat ze daar nu met name voor de serieuzere ZPP’er en accountants- en administratiekantoren nog een schepje bovenop hebben gedaan met de realisatie van deze koppeling.

Meer informatie over de automatische koppeling tussen Knab en Cash Software? Kijk op www.cash.nl/knab

PERS 01-06-2017 // 'Automatisch boekhouden' niet hip?

Den Haag, 1 juni 2017 – Het is Cash Software gelukt om als eerste leverancier van bedrijfssoftware in Nederland de cirkel qua automatisch boekhouden helemaal rond te krijgen.

Bijna iedere leverancier van boekhoudsoftware zegt het te kunnen, Robotic Accounting, no hands accounting, of welke andere hippe naam men er aan wilt geven. Cash zelf noemt het gewoon automatisch boekhouden en maakt het verschil door als eerste aanbieder ook écht alles in de administratie automatisch te laten verlopen en dit als betaalbare totaaloplossing aan te bieden. Een uitkomst voor zowel accountants- en administratiekantoren als voor de MKB ondernemer die zijn tijd liever aan andere zaken besteed. Waarom is de cirkel nu rond?

Foto’s maken met de CASHapp
In- en verkoopfacturen, kas- en pinbonnen of declaraties kunnen nu met één druk op de knop de administratie ingeschoten én automatisch verwerkt worden. Simpelweg een foto maken van de factuur en het bonnetje met de app, de rest verloopt automatisch. Voor de ondernemer of werknemer is dit een leuke gadget, voor het gemiddelde administratiekantoor betekent dit een tijdbesparing van meerdere uren per week per administratie en geen piekverwerking meer.

Verkoopfacturen automatisch verwerken
Er zijn veel branchespecifieke facturatieoplossingen in de markt verkrijgbaar en het in de administratie boeken van deze facturen kan een tijdrovende klus zijn van gemiddeld 5 minuten per factuur. Met CASH is het nu mogelijk om ook deze facturen, en zelfs facturen gemaakt in Word of Excel, automatisch te laten verwerken. Men stuurt de factuur naar de unieke administratiepostbus en laat deze factuur door partner Go2UBL automatisch omzetten in een UBL waarna de factuur geboekt wordt. Vaker zal de factuur een pdf betreffen, die je eventueel ook handmatig met de splitscreen kunt boeken waarbij je niet steeds van scherm hoeft te wisselen. En het boekstuk bovendien gelijk netjes opgeslagen is waar het hoort: bij de boeking.

Is de cirkel dan wel rond?
Robert Mijnsbergen, directeur van Cash Software: “Ja, maar niet alleen door het automatisch boeken van verkoopfacturen en foto’s maken met de CASHapp uiteraard. Met onze laatste update hebben we nog veel meer functionaliteiten vrijgegeven die zorgen voor de totaaloplossing waarmee men 100% automatisch kan boekhouden. Het zo automatisch en efficiënt mogelijk ‘voeden’ van de administratie is waar onze klanten enorme tijdwinst op zullen behalen. Daar waren we al flink mee op weg door bijvoorbeeld de automatische bankenkoppelingen, onze API en tientallen koppelingen met externe partners. Tel daar vervolgens de real-time output bij op in de vorm van betaalbestanden en Belastingaangiften die klaar staan, maar ook alle rapportages en overzichten die op iedere seconde van de dag zijn bijgewerkt, en ja, dan is met deze betaalbare totaaloplossing die cirkel wel rond.”

Lees meer in de brochure “Echt alles automatisch met CASH“.

PERS 15-05-2017 // Per verkoopfactuur 5 minuten besparen door UBL

Uit onderzoek van Cash blijkt dat boekhouders en accountants grofweg 5 minuten besteden aan het handmatig inboeken van een verkoopfactuur. Kostbare tijd waarop bespaard kan worden dankzij conversie naar UBL. De tijdrovende werkzaamheden rondom het inboeken van facturen die nog zijn opgemaakt in Word, Excel of PDF worden hiermee uit handen genomen. Cash neemt met partner go2UBL een nieuwe stap in de automatisering en in het ontzorgen van hun klanten.

Na inkoopfacturen nu ook verkoopfacturen
Het was voor de klanten al langer mogelijk om inkoopfacturen om te zetten in UBL en zo automatisch te boeken. De versturende partij wil haar geld goed en snel ontvangen, waardoor op de inkoopfacturen meer dan genoeg informatie te vinden is om een boeking te maken. Voor verkoopfacturen ligt dit ingewikkelder. Deze bevatten veel gegevens van de eigen organisatie, maar weinig van de klant. Dat betekent dat er minder informatie is om de relatie op te matchen, waardoor het een uitdaging is om ook deze facturen automatisch te boeken.

Totaaloplossing
Dankzij de volledig geautomatiseerde koppeling met partner go2UBL biedt Cash haar klanten nu een totaaloplossing. Zij kunnen het hele facturatieproces, zowel inkoop als verkoop, nu automatisch boeken. Per administratie kan worden aangegeven of de klant gebruik wil maken van de oplossing. Rob Tolstra, CEO en oprichter van go2UBL: “Voor accountants- en administratiekantoren die, naast de inkoopfacturen ook verkoopfacturen verwerken voor verschillende bedrijven is dit echt een uitkomst. Zij verwerken voor vele bedrijven de verkoopfacturen, dat zijn er heel wat op een dag. Je kunt je voorstellen wat een tijdwinst zij behalen met deze oplossing.”

Branche-specifieke oplossingen
Veel organisaties gebruiken branche-specifieke oplossingen voor de facturatie, wat het automatisch boeken voorheen in de weg stond. Robert Mijnsbergen, directeur van Cash Software legt uit: “Facturen die met één van de CASH facturatiemodules worden gemaakt of al een UBL formaat hebben, kunnen direct automatisch worden geboekt. Voor de andere facturen, vooral de facturen die zijn opgemaakt in Word, Excel of PDF, was dit voorheen lastig. Nu we ook die facturen kunnen converteren naar UBL, zijn ook die eenvoudig in te lezen. Het brengt onze klanten flexibiliteit in de keuze voor facturatieoplossingen, en bovendien een stukje extra automatisering. Zo besparen ze nog meer tijd en dus geld.”

CASH UBL Facturen

PERS 27-03-2017 // CASH.nl vernieuwd!

Sinds vandaag is de nieuwe website van Cash Software live. De website heeft 3 belangrijke overeenkomsten met de software van Cash: eenvoudig in gebruik, compleet en toekomstbestendig.

Weerspiegeling van CASH
Vernieuwend zijn op het gebied van software is waar wij om bekend staan. Wij ontwikkelen continu nieuwe functionaliteiten om boekhouden en andere administratieve processen nog meer automatisch te laten gaan. Die vraag naar automatisering horen wij over de gehele breedte van onze klantenbase terug, van kleine ondernemers tot grote accountants- of administratiekantoren. Nu hebben wij een website die weerspiegelt waar het bij Cash om gaat: compleet in functionaliteit, eenvoudig in gebruik en klaar voor de toekomst.” Robert Mijnsbergen, directeur van Cash Software.

Responsive design
De toekomstbestendigheid van het nieuwe CASH.nl zit hem met name in het responsive design van de website: op mobiel en tablet is het net zo eenvoudig navigeren als op een desktop. Een belangrijk punt waar de software van Cash al langer klaar voor was na de lancering van de CASHapp drie jaar geleden.
Over de eigenschappen “eenvoudig in gebruik” en “compleet” zegt Mijnsbergen: “Gebruiksgemak is niet iets waar je over moet praten, dat moet je ervaren. Dat geldt voor onze software en ook voor onze nieuwe website. Daarom is deze website gebouwd op basis van de wensen van onze klanten, net zoals wij feedback van onze klanten gebruiken om onze software continu naar een hoger niveau te brengen. Met “compleet” doelen wij erop dat deze website voorziet in de behoeften van zowel potentiële nieuwe klanten als onze bestaande klanten. Zowel de kleine ondernemers als de grote administratiekantoren krijgen precies de informatie die ze zoeken.”

OVER CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

CASH SOFTWARE

Alexanderstraat 3 
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl